Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij verkopen stads- en hybridefietsen, elektrische fietsen, sportieve mountainbikes en racefietsen alsook kinderfietsen in alle geuren en kleuren.

Maar wij doen meer dan dat… Wij trachten vrijheid, plezier en vervoersmogelijkheden te creëren door u bij te staan in de juiste keuze voor uw fiets. Tevens kan u bij ons terecht voor al uw fietsaccessoires zoals kledij, schoenen, helmen, tassen,… Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres.

Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij proberen uw defecte fiets steeds zo snel mogelijk en met de nodige vakkennis te herstellen zodat u terug veilig de baan op kan. Meestal zal uw fiets een tweetal werkdagen later weer klaarstaan.

Steeds gratis eerste onderhoudsbeurt bij aankoop van een nieuwe fiets.

Service na verkoop en een vakkundige uitleg is voor ons een prioriteit, zodat uw fiets ook na veelvuldig gebruik in prima staat blijft. Bij aankoop van een nieuwe fiets is een eerste onderhoudsbeurt dan ook volledig gratis.

Een beetje geschiedenis

We schrijven 1998. De knoop wordt eindelijk doorgehakt, we beginnen in bijberoep met een fietsenzaak in de Omgangstraat te Zingem. Fietsen zijn enkel op bestelling te koop en herstellingen gebeuren op afspraak.

Enkele maanden later kopen we dan toch enkele modellen stads- en hybridefietsen aan om tentoon te stellen en we werken ook een regeling uit met vaste openingsuren, wat niet evident is gezien Gunter nog in loondienst werkte bij Megacycle in Vichte.

Omdat de zaak succesvol was, begonnen de plannen te groeien om een winkelruimte te bouwen aan de woning. Dus gingen we op zoek naar een andere locatie. Al vlug lieten we ons oog vallen op en stuk bouwgrond in de Wittelstraat te Zingem. Op het gelijkvloers bouwden we onze fietsenzaak uit en op de 1ste verdieping ons woongedeelte. Verdere uitbreiding op deze site is niet mogelijk. We maakten dan ook de bewuste keuze voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De huiselijke en familiale sfeer onderscheidt ons van de grotere fietsenhandels.

Steeds weer staan de nieuwste modellen fietsen en toebehoren te pronken om zich te laten ontdekken door u. Naast de stads- & hybridefietsen hebben we een ruim gamma elektrische fietsen alsook allerhande accessoires.  Ook de sportieveling kan bij ons zijn hartje luchten en kan heel wat mountainbikes en racefietsen terugvinden.

Onze groei

Uit onze korte en explosieve groei kan u afleiden dat wij twee energieke mensen zijn die er volledig voor gaan, die leven voor de fiets en die u steeds met raad en daad willen bijstaan. Of het nu gaat om het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een nieuwe fiets of advies bij het kiezen van het geschikte accessoire, wij nemen alle tijd voor u. Bij ons wordt er alleen gekozen voor producten die gekend zijn voor hun beproefde stevigheid en onberispelijke afwerking en tevens een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden!

Ook in de werkplaats trachten wij u steeds een excellente service te bieden door een defecte fiets op zeer korte termijn en aan een eerlijke prijs te herstellen. Eveneens volgen wij alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en gaan wij regelmatig allerhande cursussen bijwonen om up-to-date te blijven. De nieuwste technologieën bij elektrische fietsen kennen voor ons geen geheimen meer en kunnen wij probleemloos zelf onderhouden en indien nodig herstellen.

Kortom, uw fiets is bij ons in betrouwbare handen!

Gratis ophaaldienst

Soms is uw fiets in dergelijke mate defect dat hij niet meer berijdbaar is en je hem absoluut niet naar de winkel kan vervoeren. Geef dan gerust een belletje en wij komen jou defecte fiets op een overeengekomen tijdstip bij u thuis ophalen en brengen hem na herstelling ook weer terug. Bovendien is deze extra service helemaal gratis. Ook je nieuwe fiets wordt uiteraard indien gewenst gratis bij u thuis geleverd.